OGIBiz Website

Menu
2836255
Banner
2836554
Horizontal Image Area
2836551

Το Όραμα

Γεννηθήκαμε το Σεπτέμβρη το 2002 με σκοπό να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι και να προσφέρουμε ότι καλύτερο θα μπορούσαμε για να βελτιώσουμε το κομμάτι donut στη Κέρκυρα.
Από μικρά παιδιά τρώγαμε donuts ήταν μία από της στιγμές χαράς της μέρας μας ,που θα μας έδινε την ενέργεια και τη διάθεση που χρειαζόμασταν. Για εμάς τα donuts ήταν συνώνυμα με τη χαρά και τη δύναμη.

Ένα ανοιξιάτικο πρωινό μετά από πάρα πολλά χρόνια ήρθε σε εμάς μία τσαντούλα από το super market με τα ψώνια. Στο εξωτερικό της είχε την εικόνα ενός μικρού χαμογελαστού και γεμάτου αγνότητα πανέμορφου κοριτσιού. Κρατούσε στα χεράκια της ένα μικρό donut.

Ήταν ένα donut τρούφα , όπως το λέμε εμείς, δηλαδή ήταν σαν δακτυλίδι με πολύχρωμα χρωματιστά τρουφάκια  πάνω. Αλλά δεν το έτρωγε το χρησιμοποιούσε σαν κιάλι.

Τα γεμάτα ευθύτητα και καλοσύνη μάτια της έφραζαν απόλυτα αυτό που έγγραφε στο κάτω μέρος της τσαντούλας «ονειρευόμαστε έναν ομορφότερο κόσμο». Ήταν κάτι που άγγιξε και έκφρασε βαθιά την ψυχή μας και τη βαθύτερη επιθυμία μας ως παραγωγοί donut.  Και ήταν ένα σημάδι για την μετέπειτα πορεία μας…

Horizontal Image Area
2836556

Πώς γνωρίσαμε τις Υπερτροφές

Στην πορεία μας γνωρίσαμε ανθρώπους που δεν έτρωγαν τη ζάχαρη και έτσι δημιουργήθηκε το donut στέβια και το fitness κέικ χωρίς ζάχαρη.
Στη συνέχεια  γνωρίσαμε, μέσα από προσωπικά βιώματα και σεμινάρια την πραγματική σπουδαιότητα των υπερτροφών και τα αναρίθμητα οφέλη που έχουν για την υγεία, την σωματική και πνευματική δύναμη, την ομορφιά, την ικανότητα στο κτίσιμο της καλής ψυχικής ισορροπίας και διάθεσης αλλά και για την απαραίτητη λήψη τους σε διατροφές vegiterian και vegan ώστε να είναι πλήρης και ισορροπημένες.
Όταν γνωρίσαμε τις υπερτροφές μαγευτήκαμε γιατί είδαμε στην πράξη αυτό που έλεγε ο μέγας Ιπποκράτης  «Το φάρμακο σου είναι η τροφή σου».

Main Description
2836552

Έτσι  λοιπόν η παραγωγή μας μπήκε στο κεφάλαιο  υπερτροφή για κυρίως δύο λόγους.

Να μπορούμε να έχουμε υγιείς ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα γιατί οι υπερτροφές δεν είναι απλά τροφές που θεραπεύουν και χτίζουν ένα γερό και δυνατό οργανισμό ικανό να καταπολεμήσει με ευκολία και ταχύτητα όλα τα θέματα υγείας που μας προκύπτουν, είναι τροφές που μας ισορροπούν με τέτοιο τρόπο  ώστε να έχουμε συναισθήματα χαράς, πνευματική ισορροπίας και ευεξίας, δίνοντας μας   τη δυνατότητα για μία πραγματικά δημιουργική ζωή.

Κυρίως όμως αυτές οι  ειρηνικές τροφές, οι οποίες προέρχονται από τη μητέρα γη και χρειάζεται να πλουτίσουν τη διατροφή όλων μας, να προάγουμε την ειρήνη και τη χαρά σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη… Κύριο μέλημα τους είναι να στηρίξουν εκείνους που νιώθουν ότι θέλουν και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία  vegan διατροφή αλλά δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα πως χρειάζεται να τρέφονται. Ώστε  να μπορέσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αναδείξουν σε όλους τη σπουδαιότητα του να τρως καθαρές τροφές.


Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν οι μπάρες  υπερτροφών τόσο νόστιμες που μπορούν  να προσελκύσουν ακόμα και τα παιδιά, που πάντα δυσκολευόμαστε να τους δώσουμε θρεπτικές τροφές, λόγω της όχι και τόσο νόστιμης γεύσης τους .

Το σπουδαίο είναι  να βάλουμε όλοι στη ζωή μας τις υπερτροφές, όχι γιατί «πρέπει» λόγω των αναρίθμητων Ωφελίων που μας προσφέρουν ενώ  να τις τρώμε με δυσκολία, αλλά πλέον να τις τρώμε με ευχαρίστηση όπως ένα λαχταριστό donut βουτηγμένο στη σοκολάτα.
Και τα καταφέραμε … Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η ιστοσελίδα. Η ουσιαστική αποστολή της είναι εκτός από το να  επικοινωνήσει  με εσένα , να σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις ότι φτιάξαμε με αγάπη σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Γιατί ονειρευόμαστε ένα ομορφότερο κόσμο για όλους…
Ένα δώρο από την όμορφη πράσινη Κέρκυρα!

Footer
2836260


Μωραϊτης Foods

Γεύσεις από την παιδική μας ηλικία!

Donut - Κέικ - Μπάρες

Λαχταριστά Donut σε υπέροχες γεύσεις και υγειινά κέικ χωρίς ενοχές, γιατί δεν περιέχουν ζάχαρη. Α! και να μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις μπάρες μας...μάθετε περισσότερα για εμάς ⟩⟩


   

Designed by WebMoneyHellas

Μενού

Αρχική
______________________
Ποιοι Είμαστε
______________________
Τα Προϊόντα μας
______________________
Blog
______________________
Επικοινωνία
______________________
E-shop

Χρήσιμες σελίδες

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πολιτική επιστροφών
Όροι χρήσεις
Πολιτική απορρήτου


Επικοινωνία

Βασιλικά Αγίου Ιωάννη
Κέρκυρα , TK 49100

Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
26610 82259
Ωράριο λειτουργίας
Δευ.-Παρ.: 10:00 - 20:00
Σαβ.: 10:00 - 15:00
E-mail
moraitifoods@yahoo.com